Aktivitet/Aktuelt høst og vinter 2022

Har du forslag til eventer- dansing eller bare sosialt, ta kontakt! Se Timeplan for faste timer.

SEPTEMBER

 • Festival workshop med Tatiana!

Helgen 24.-25. sept kl 11-13 kan du lære en en Festival style hardshoe koreografi. I tillegg til trinn vil vi jobbe med den særegene stillen og utførelsen som gjør Festival til kanskje den mest elegante stilen innen irsk dans. Fra priamry nivå. Pris: 600kr. Påmelding: irskdans@gmail.com

Photo: Sigrun Drivdal Johnsen / Danseinformasjonen

OKTOBER

 • Ronan workshop. 6-8 Oktober. Tider og priser kommer.

Vår kjære mentor og TCRG (offisiell lærer) Ronan kommer endelig tilbake til oss etter 2,1/2 år med pandemi opphold! Han kommer torsdag til og med lørdag 6-8 oktober (ja det er høstferien) så da er det bare å sette av tid. Det blir timer på kvelden torsdag og fredag, og på dagen lørdag, samt mulighet til privattimer på dagen torsdag og fredag og mulig lørdag. Egen informasjon kommer, men hold av så mye tid du kan, dette vil du virkelig ikke gå glipp av! Fra litt øvet nivå. Påmelding: asewaglen@outlook.com


 • «Pop-up dansing» i Oslo 15 oktober.

Lørdag 15.oktober Kl 1300- 1500. Oppmøte på dansestudio kl 1100. Store og små dansere er invitert med på Pop-up dansing i Oslo. Da «popper vi opp» på ett par steder i Oslo, har med oss musikk og sko og danser av hjertens lys! Etterpå går vi og tar en is eller kakao. Vi danser ting vi gjør i timen etc, som er avtalt og øvd inn på forhånd. Kanskje blir også våre venner i Muintir med. Antrekk avtales, men må selvfølgelig være tilpasset været. Gi beskjed om du vil være med, og om du evt bare kan være med på deler av dagen.


 • Pub – take over! 22 oktober på Dubliner Folk Pub- fra bandet starter å spille og ut kvelden (kl 2230-0200)

Det blir nok ett etterlengtet gjensyn etter pandemien: fantastiske Cormack og Aiden kommer og spiller på Dub (Dubliner) og da pleier vi å komme å lytte, danse og slå av en prat. Denne gang, for å virkelig ta puben vår tilbake, har vi avtalt en «Take over» med annonsert og samkjørt dansing i hele puben. Dette blir gøy! For absolutt alle nivåer! (men dessverre 20 års grense)


 • Ceili Night 30.oktober.

Etter en fantastisk ceili kveld med dansing, musikk og latter under årest Féile Oslo planlegger selvfølgelig en ny Ceili Night, tentativ dato 30. oktober, og denne gangen sammarbeider vi med Norwegian Irish Society. Mer informasjon kommer!

Ceili Night: Du trenger ingen forkunnskaper for å være med, bare godt humør og kjærlighet for irsk musikk!

NOVEMBER

 • Oireachtas 4-6. nov for store og små dansere i Aix-en-provence

Oireachtas (kvalifiserer til VM) er 4-6 november i Aix-en-provence. Meld fra til asewaglen@outlook.com om du er interessert før 25.sept. Les mer.


 • Fredags Ceili kveld 18. november

Det blir aldri nok ceili og mens kulda kommer snikenede trekker vi inn på studio i Kongensgate og varmer oss med Ceili og noe godt. Fra ca kl 1830, detaljer om priser etc kommer.


 • Movie night 27. november

Vi ruller ut kinolerretet igjen og lager kino kveld på dansestudio. Høstens film: JIG en ekte klassiker og et “must see” for alle irske dansere (og vennen deres 😉 Ta med deg din favoritt kinosnacks og -drikke, og kanskje noe å sitte på, så snurrer vi film!


DECEMBER

 • Semesteravsluttning med Fun Feis blir torsdag 8. desember.

Her blir det uhøytidelig juleavslutning med skole feis (konkurranse), fremvisning av showkoreografier evt anndet man har lyst å vise fram, og ikke minst Fun Feis med egenkomponerte kategorier som “beste reel til skiftende musikk”, “team dans med ukjente dansere” og “superhelt-jig”. Og selvføgelig kaffe og kaker. Har du forslag til kategorier? Rop ut!

Best Team dance with a Disadvantage…

Årets Fun Feis kategorier oppdateres forløpende (det er bare å gjøre seg klar)

 • Best reel to changing music/ Beste reel til skiftende musikk
 • Ups I jig it again/ Oida, sånn jig det
 • (Super/Anti) Hero Hornpipe/ (Super/Anti) Helt Hornpipe