Kurs

Kurs for barn

Sound-Irish Dance Factory arrangerer kurs i irsk dans for barn fra 6 år og oppover i samarbeid med Aktivitetsskolen i Oslo. Kursopplegget innebærer 10-15 timers undervisning og et avslutningsshow for foreldre og venner. Kursene baseres på grunndanser, og det legges stor vekt på motivasjon og danseglede. Ta kontakt for nærmere info om opplegg og priser. Vi arrangerer gjerne et kurs på din lokale skole! I tillegg har vi nybegynnerkurs for barn fra 6-12 år på torsdager i Kongensgate 16, i Sound-Irisd Dance Factorys eget dansestudio.

Workshops

Vi arrangerer workshop med norske og irske instruktører i Oslo, og kan også leies inn for å holde lokale workshops. En lokal workshop består av 2 x 4 timer, nivå etter eget ønske.Pris lokal workshop: 7000 kr + reise/opphold.

Enkelttimer

En smakebit av irske grunntrinn i en flott showkoreografi til fengende irsk musikk. Her er det duket for en times begeistring! Opplegget passer perfekt til kick-off, firmaevents, utdrikningslag eller andre private tilstelninger der man vil gjøre noe annerledes, og morsomt. Kurset krever ingen forkunnskaper i dans.Pris 1500 kr/time

Kurs for barn/ ungdom/ voksne

Sound-Irish Dance Factory arrangerer faste kurs i vårt dansestudio, Sound-Irish Dance Facgtory, i Kongensgate 16 i Oslo. Det undervises i solodans hardshoe og softshoe, ceili og showkoreografi, fra nybegynner til øvet nivå. Kursene holder høy undervisningsstandard på teknikk og trinn. For mer info ta kontakt med Hilde Magda Juul: irskdans@gmail.com.

Høstsemesteret 2020 starter i uke 35: