Kurs og undervisning

Semesterkurs for barn og ungdom/ voksen

Nye semesterkurs starter uke 33, 34 og 35. Se Timeplan for detaljer.

Hos oss kan du lære irsk solo dans, ceili, sean nos og showkoreografi. Hovedundervisningen er basert på faste semesterkurs på 7- 15 uker. Her får man mulighet til å utvikle seg som danser ved å jobbe målrettet med trinn, teknikk og performance over en lenger periode. I tillegg har vi helgekurs, kortere kursrekker utenom sessong og man kan delta på drop-in timer og ta privattimer.

Spørsmål og påmelding: irskdans@gmail.com eller mobil 957 47 010

Vi reiser Europa rundt på workshops og konkurranser og vi har et aktivt nettverk av dansevenner i Norden og Europa. Som elev hos oss kan du være med å konkurrere, ta graderingseksamen og være med på danseoppvisninger og “dancechallenges“. Eller bare kose deg med timeundervisning.

Våre danselærere er opptatt av å tilrettelegge for teambygging, individuell utvikling og opplevelse av mestring, uansett om du ønsker en “low-key” hobby eller om du vil ta del i det svært aktive og ambisiøse konkuranse miljøet. Vi er stolt av å kunne tilby et inkluderende og sosialt miljø med sterkt samhold både på og uten om dansescenen.

Så bli med -lær noe nytt og møt nye venner!

Ta kontakt om du har spørsmål om nivåer og lignende, ønsker privattime eller bare er nysgjerrig på om irsk dans er noe for deg.

Showklassen på Musikkfest i Oslo
Bli med i Sound- Irish Ceili Team!

Workshops

I tillegg til ordinære semesterkurs arrangerer vi workshop med norske og irske instruktører i Oslo, og vi kan leies inn for å holde lokale workshops for deg og dine dansere/ venner. Passer perfekt for de som ønsker å lære irsk dans eller en danse koreografi til en forestilling/ tilstelning/ etc, grupper som vil lære noe nytt ekstra godt, eller de som ønsker å danse irsk generelt, men ikke har muligheten til å delta på ukeskurs i Oslo. Pris avhenger av antall timer/dager samt innhold (+ reise/opphold). Ta kontakt for spørsmål og booking.

Informasjon om semesterets planlagte workshops, samt evt ekstra kursrekker/ timer, oppdateres fortløpende her.

Helgeworkshop med “Festival” Slip jig
En lørdagsformiddag på dansestudio

Enkelttimer

Vi byr på en smakebit av irske grunntrinn i en tradisjonell ceili eller i en flott showkoreografi til fengende irsk musikk. Her er det duket for en times begeistring! Opplegget passer perfekt til kick-off, firmaevents, bryllup, utdrikningslag eller andre tilstelninger der man vil gjøre noe annerledes og morsomt. Kurset krever ingen forkunnskaper i dans. Pris fra 2000 kr/60 min.

Det er også anledning til å booke privattime(r) for en eller flere. Kankje har du/dere planer om å overraske med litt underholdning på julebordet/ sommerfesten? Eller kan hende dere skal forberede en Irelands tur? Fra kr 700,-/ 60 min

Ta kontakt for spørsmål og booking.

Ta med venner, kollegar eller familie til dansestudioet vårt, eller la oss besøke dere der dere er!

Lokale kurs for barn

Sound-Irish Dance Factory arrangerer kurs i irsk dans for barn fra 6 år og oppover i samarbeid med Aktivitetsskolen i Oslo. Kursopplegget innebærer 10-15 timers undervisning og et avslutningsshow for foreldre og venner. Kursene baseres på grunndanser, og det legges stor vekt på motivasjon og danseglede. Ta kontakt for nærmere info om opplegg og priser. Vi arrangerer gjerne et kurs på din lokale skole! I tillegg har vi nybegynner- og viderekommendekurs for barn fra 6-12 år på torsdager..

St. Patrick’s Day feiring!