Kurs og undervisning

Semesterkurs for barn og ungdom/voksne

Nye kurs starter uke 33, 34 og 35. Se Timeplan for detaljer

Undervisning fra 6- 100 å. Alle nivåer, solo, tem og show. Bli med – for det skal gå 😉

Hos oss kan du lære irsk solo dans, ceili, sean nos og showkoreografi. Hoved undervisningen er basert på faste semesterkurs på 7- 15 uker. Her får man mulighet til å utvikle seg som danser ved å jobbe målrettet med trinn, teknikk og preformance over en lenger periode. I tillegg har vi helgekurs, kortere kursrekker utenom sessong og man kan delta på drop-in timer og ta privattimer.

Vi reiser Europa rundt på workshops og konkurranser og vi har et aktivt nettverk av dansevenner i Norden og Europa. Som elev hos oss kan du være med å konkurrere, ta graderingseksamen og være med på danseoppvisninger og “dancechallenges“. Eller bare kose deg med timeundervisning.

In action

Våre danselærere er opptatt av å tilrettelegge for teambygging, individuell utvikling og opplevelse av mestring, uansett om du ønsker en “low-key” hobby eller om du vil ta del i det svært aktive og ambisiøse konkuranse miljøet. Mest av alt er vi stolte av å ha ett godt, inkluderende og sosialt miljø med sterkt samhold både på og uten om dansescenen. Så bli med -lær noe nytt og møt nye venner!

Ta kontakt om du har spørsmål om nivåer, eller lignende.

Spørsmål og påmelding: irskdans@gmail.com eller mobil 957 47 010

Showklassen på Musikkfest i Oslo
Bli med i Sound- Irish Ceili Team!

Lokale kurs for barn

Sound-Irish Dance Factory arrangerer kurs i irsk dans for barn fra 6 år og oppover i samarbeid med Aktivitetsskolen i Oslo. Kursopplegget innebærer 10-15 timers undervisning og et avslutningsshow for foreldre og venner. Kursene baseres på grunndanser, og det legges stor vekt på motivasjon og danseglede. Ta kontakt for nærmere info om opplegg og priser. Vi arrangerer gjerne et kurs på din lokale skole! I tillegg har vi nybegynnerkurs for barn fra 6-12 år på torsdager i Kongensgate 16, i Sound-Irish Dance Factorys eget dansestudio.

St. Patrick’s Day feiring!

Workshops

Vi arrangerer workshop med norske og irske instruktører i Oslo, og kan også leies inn for å holde lokale workshops. En lokal workshop består av minimum 2 x 4 timer, nivå etter eget ønske. Pris lokal workshop: fra kr 7000,- + reise/opphold. Ta kontakt for spørsmål og booking.

Helgekurs med “Festival” Slip jig
En lørdags formiddag på dansestudio

Enkelttimer

En smakebit av irske grunntrinn i en flott showkoreografi til fengende irsk musikk. Her er det duket for en times begeistring! Opplegget passer perfekt til kick-off, firmaevents, utdrikningslag eller andre private tilstelninger der man vil gjøre noe annerledes, og morsomt. Kurset krever ingen forkunnskaper i dans. Pris 1500 kr/time. Ta kontakt for spørsmål og booking.

Ta med venner, kollegar eller familie til dansestudioet vårt, eller la oss besøke dere der dere er!