Sound-Irish-Dance Company

Show og oppvisninger

Sound-Irish Dance Company tilbyr oppvisning i irsk dans og byr på en spektakulær opplevelse med intrikate trinn, spennende rytmer og høyt tempo til energisk og vakker irsk musikk. Programmet har en spennende variasjon og omfatter både profesjonelle show-koreografier og mer tradisjonelle trinnkombinasjoner i softshoe og hardshoe, og vil garantert skape begeistring hos publikum! Sound-Irish Dance Company har noen av Norges beste dansere, med høy teknisk standard og utdanning fra Norge og Irland.

Danseprogrammet kan varieres i forhold til lengde og plass:
10 min/2 dansere
15 min/3-4 dansere
25 min/4-6 dansere
Vi kan dessverre ikke danse på betong eller fliser som underlag.

Sound-Irish Dance Company har gjort oppdrag med kjente artister og band som The Chieftains, Belfast Lads, Johnny Logan, Lassie and the Lads, The Tramps, Publiners og Daithi Rua/Aidan Burke. Danserne i Sound-Irish Dance Company jobber med ledende koreografer, dansere og instruktører innen irsk dans, som Ronan McCormack, Breandan de Gallei, Zara Curtis og Gemma Carney.

Sound-Irish Dance Company har en lang merittliste som blant annet inkluderer oppdrag for den Irske Ambassade i forbindelse med offisielle mottakelser (St Patricks Day og fartøyet Eithne) og kulturelle eventer. Du har kanskje sett eller hørt oss i mediene på oppdrag for NRK “De Ukjente”, Nitimen og Kveldsåpent på P1, Max TV og God Morgen Norge, “Torsdagkveld fra Nydalen” og “Alt er Lov” på TV2 .

Sound-Irish Dance Company har flere gull i Nordisk mesterskap i kategorien show-koreografi, samt flere individuelle gull, sølv og bronse for danserne både i nordiske og europeiske konkurranser.