Undervisning og kurs

Semesterkurs for barn og ungdom/ voksen

Elevene våre reiser Europa rundt på workshops og konkurranser og vi har et aktivt nettverk av dansevenner i Norden og Europa. Vi har også “satellitt elever” rundt om i landet og norden, som undervises online og med helge workshops. Som elev hos oss kan du være med på danseoppvisninger, konkurranser og ta graderingseksamen, eller bare kose deg med timeundervisning og sosialt samvær med eller uten dansing.

Bli med – lær noe nytt og møt nye venner!

Våre danselærere er opptatt av å tilrettelegge for teambygging, individuell utvikling og opplevelse av mestring, uansett om du ønsker en “low-key” hobby eller om du vil ta del i det svært aktive og ambisiøse konkurranse miljøet. Vi er stolt av å kunne tilby et inkluderende og sosialt miljø med sterkt samhold både på og utenom dansescenen.

Sound – Irish Dance Factory – team konkuranse på Helsinki feis!

Nybegynnerkurs for ungdom/voksen går 2 ganger i semestret: Les mer

Vi har egne kurs for barn: Les mer

Ta kontakt om du har spørsmål om nivåer, innhold i timene etc, ønsker privattime eller bare er nysgjerrig på om irsk dans er noe for deg.

Spørsmål og påmelding: irskdans@gmail.com

Showklassen på Musikkfest i Oslo
Bli med i Sound – Irish Ceili Team!

Helgekurs/ Workshops

I tillegg til ordinære semesterkurs arrangerer vi workshop med norske og irske instruktører i Oslo, og vi kan leies inn for å holde lokale workshops for deg og dine dansere/ venner.

Lokale workhops passer perfekt både for grupper (venner, kollegaer, foreninger, dansegrupper, etc) som ønsker å lære irsk dans, men ikke har muligheten til å delta på faste kurs i Oslo, og for grupper som ønsker å lære en eller flere dansekoreografi(er) til en forestilling/ tilstelning/ og lignende. Pris avhenger av antall timer/dager samt innhold (+ reise/opphold). Ta kontakt for spørsmål og booking.

Helgeworkshop med “Festival” Slip jig

Informasjon om semesterets planlagte workshops/helgekurs, samt ekstra kursrekker og timer, oppdateres fortløpende her.

En lørdagsformiddag på dansestudio

Enkelttimer/ Privattimer

Vi byr på en smakebit av irsk dans med en tradisjonell ceili eller en morsom showkoreografi til fengende irsk musikk. Her er det duket for en times begeistring! Opplegget passer perfekt til kick-off, firmaevents, bryllup, utdrikningslag eller andre tilstelninger der man vil gjøre noe annerledes og morsomt sammen. Kurset krever ingen forkunnskaper i dans. Pris fra kr 2000,-/ 60 min.

Ta med venner, kollegar eller familie til dansestudioet vårt, eller la oss besøke dere der dere er!

Det er også anledning til å booke privattime(r) for en eller flere. Kankje har du/dere planer om å overraske med litt underholdning på julebordet/ sommerfesten? Eller kan hende du/dere skal forberede en Irlands tur? Fra kr 900,-/ 60 min Ta kontakt for spørsmål og booking. (Se Timeplan for priser for privattimer og drop-in/ enklettimer for elever).

Lokale kurs for barn

Sound – Irish Dance Factory arrangerer kurs i irsk dans for barn og ungdom fra 6 år og oppover, og har tidligere sammarbeidet med blant annet Aktivitetsskolen i Oslo. Kurs kan være basert på 10-15 timers semesterundervisning med et avslutningsshow for foreldre og venner, eller ett eller flere helgekurs. Kursene baseres på grunndanser, og det legges stor vekt på motivasjon og danseglede. Ta kontakt for nærmere informasjon om praktisk organisering og priser. Vi arrangerer gjerne et kurs på din lokale skole eller med din forening!

Vi har også faste nybegynner- og viderekommendekurs for barn fra 6-12 år på torsdager. Les mer.

Lær irsk dans og bli med på St. Patrick’s Day feiring og annen moro!